Sunday, April 24, 2011

::what a question?::

7 days to go b4 cuti sem..em,agak stress di sini sbb tah la..makin nk cuti ni makin takde mud nk blk jengka ni..anyway,suddenly td terpikir satu soalan ni..ape agknye perasaan aku kalo tibe2 aku dpt msj mengatakan dye dh takde?huhhhh..ape ek?ntah la..aku sure akn tergamam n pk dulu btol ke ape yg aku dgr ni..then kompom aku nanges mcm org gle..then aku gi uma dye..tapi aku cume akn memandang jasad kaku dye hnye dr jauh kerana ada insan lain yang lebih dulu meratapi pemergian dye..sapelah aku ni utk menyentuh dan melihat dye buat kali terakhir kan,aku cume secebis kisah silam dye yang telah lame dye lupekan..huhhhhh..
ok,change a bit the question..satu hari,aku dan insan istimewa aku tgh gi date or jalan2,but then suddenly aku ternampak dye after long time tak jmpe,bru je nk lambai tgn kat dye tbe2 dye dh 'terbang'...ouhhh,tak mgkin la kan.........arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!tak!tak!tak!bukan dye kan?dan saat aku smpai kat dye,dye pgg tgn aku n ckp yang 'org hepy org tu dh bhgia',dan dye pn tak bernafas lagi..uwaaaaa...kalo la situasi ni jd,mmg aku rse aku gi langgar dr aku...kompom2 aku takkan kapel dh,n for sure aku akn single utk pelihara cnte kami walau telah berakhir..wehhh..knp la soalan2 begini yang aku tnye kat roomate aku??kan dh kena kat aku blk..sedih wo...sgt feeling..
tp be honest..aku sgt rindukan dye beberapa hari ni..tak tau knp..sepanjang perjalanan dlm bas everytime aku blk kl or blk jengka,msti aku duk terpikir dye je,n terbayang segala kngn2 manis dulu..aku rindu dye sgt..tak tertanggung dh rse..ya Allah..smpaikan salam rindu aku buat dye yang tak penah hilang dr hati ni..
and,smpai hr ni aku masih harapkan insan lain utk berubah jd dye yg dulu,bg aku motivasi dan smgt nk hadapi exam ni..tapi sorry seems to be the hardest word bg dye..ego terlalu tggi sdgkn dye tak keras mne pun..ntah la..doa dan terus berdoa..sy masih tunggu,sy tetap syg <<<<..........

2 comments:

baby az said...

kau ni dah tahap bahaye lah sha..haihh...isaw lak aku..

fasha shahrudin said...

ape yg bhye syg?