Sunday, November 14, 2010

::it becomes complicated::

hidup ni makin lame makin byk benda yg tak dijangka akan jd tp jd jugak kan??hmm..my fren bru confess kat aku dye minat member dye sdgkn at the same time dye dh ade bf..dye rse bslh kat bf dye..ape lg aku leh buat?nak nasihat pn sape lah aku..aku sndiri sdg lalui bnde tu walau tak sme sgt.aku sdg bsme org lain skrg ni but at the same time aku masih mengharapkn cnte my ex..n dr sumber2 yg bleh dprcyai,ex aku skang tgh single..aku sdg mengejar dye tp di satu sudut lain ade insan lain yg sgt2 mncintai aku sepenuh ht dye..nk aku kecewakan dye,tak smpai ht sbb dye lah kapel yg paling paham aku spnjg sjrh pcntaan aku,but hati aku ni terlalu inginkan ex aku,aku lgsg tak dpt lupe kngn2 ktorg..akhir2 ni makin aku teringat kat dye,entah,aku sndiri tak tau ape sbbnye buat aku terlalu ingtkn dye n inginkan dye..aku dh cbe utk setia dgn yg skrg but still hati aku masih mengejar cnte ex aku..entah lah..aku penah pk jugak,kalo la aku kejar ex aku bhasil n dye mntk kapel dgn aku,ape aku nk jwb?nk tolak dye,mmg rugi sbb dh beriye kejar dye..nk time dye,aku dh bjnji utk setia dgn yg skrg ni malah aku tak sggup khlgn yg skrg ni..nk pilih dua2,aku tak berani amek risiko,aku tak rela lukai ht yg skrg ni..buntu sgt..things become more complicated dan aku sgt2 buntu utk membuat keputusan,harus ke aku mgejar ex aku dan hadapi saat2 nk buat pilihan yg susah tu atau aku patut berhenti usaha mngejar dye stakat sini je n stay dgn my kapel now??

4 comments:

baby az said...

aku pon boley kompius

fasha shahrudin said...

tau takpe la..haha..
sgt konpius ok..
not easy to make those decision..

Iman Norsham said...

lbih baik brsame dgn owg yg cintakn kite, drpd brsame dgn owg yg kite cinta

fasha shahrudin said...

sekarang aku takyah buat pilihan dh weh...free..