Saturday, November 13, 2010

Mimpi di dalam mimpi..

hm..siang td tdo sbb sgt penat cz tdo lmbt mlm td..sedang enak ditelan lena yg panjang,aku tertarik dgn hp blackberry..slame ni tak penah minat pn dgn blackberry..em,pastu nak sgt beli but the prob is my money,i dont have the money as usual..tbe2 baik plak bapak aku kate nk belikan..ok lah..dpt lah tfn tu,,betapa gmbira nye aku..mule2 ingtkn aku mimpi,rupenye tak,mmg btol dpt tfn tu..on9 fb lah,msj2 lah,mmg gle hepy..tbe2 tjge,oh,it just a dream..tp tgk2 kat tgn ade blackberry tu,means aku dh lme dpt smpai terbawak2 dlm mmpi..best sgt ok..tgh sdp2 dgr lagu,tgkp gmba tbe2 ade bunyi yg mengejutkan aku..rupenye aku bermimpi..di dlm mmpi tu aku mmpi lg yg aku dpt blackberry..hakikatnye ble dh sedar sepenuhnya,kat tgn cume ade tfn nokia 5230express music je..betapa kecewanye aku tp stat tu lah ht aku nekad nk kumpul duit nk bli blackberry..n stat di saat tu lah aku mengidamkan sgt BB..wish i could have one,one day maybe..it such a great dream actually..

2 comments:

luf_putry said...

sengal,
aku fikir ko da dpt la bb td
rupenye mmp dlm mmp.
:P

fasha shahrudin said...

hahaha..sbb tu name nye mimpi dlm mimpi.hahaha..kalo ade bb takkan lah tak bgtau ko kn..haha