Wednesday, June 15, 2011

::hati aku sentiasa milik kau::

"dan entry ini utk kau yg selalu di hati"
dan hr ni aku rindu dye lagi..sedihnye,seksa nye,sakitnye ya Allah..kejap td aku duk la bukak fb somebody ni,skali ternampak si dye kat wall tu..ouh tuhan,seksa nye aku,spnjg aku masuk uitm ni,spnjg tu la aku lost cntc n hlg dye trus dr pndgn aku,dan scre tbe2 td nmpk dye..sedihnye..dye dh pakai spek skrg,mkin terpikat aku tgk,tp ape daye aku,bukan milik aku lg...aku cukup la dpt tgk gmba kecik je,aku tak sggup nk klik page dye sbb kalo aku buat mcm tu,mmg huru hara la hdp aku..sdgkn tgk skjp n sket ni je pun aku dh mcm nk gle,kuat kan la aku ya Allah..sumpah aku terlalu rindukan dye,airmata ni selalu sgt mengalir..ape lg aku blh buat?aku cume mmpu rindu dye dari jauh,mngs sorg2,tulis kat blog ni n ngadu kat Maha Esa jela kan..stiap kali aku doa,aku slalu menangis2 sbb aku rindu dye sgt..aku bgtau sumenye kat Allah..sbb aku rse aku sgt lemah dlm hadapi kehilangan dye dlm hdp aku ni.mse bsme dulu,mmg byk kali putus then sambung blk tp bile btol2 dye tgglkn aku,seluruh nyawa aku mcm hilang skali..sejak tu hdp aku teruk sgt tp aku tak putus2 doa smga leh jd kwn pn ckup la,dan dimakbulkan.tapi tbe2 aku dlm asyik sgt duk rse bhgia,aku terlupe yg aku dh byk lukekan ht dye sgt..at first aku tau dye blh slow2 time aku,tp aku sgt tak sbr,smpai akhirnye dye buat kptsn tgglkn aku trus even as a fren..sedihnye,waktu tu mcm khlgn segalanya lah..dan satu kate2 dye yg aku sgt ingt,dye ckp dye bgtau dye dh ade org len bukan sbb nk menunjuk2 tapi dye nk aku benti berharap kat dye..tp blum smpt aku buat bnde tu,dye dh tgglkn aku sbgai kwn skalipun.takpela,setidaknye dye dpt tau jugak yg lepas ktorg putus,aku msh pgg sgla jnji2 dgn dye dulu,dan sumpah setia aku dgn dye dulu aku tetap pgg even dh putus..aku nk dye tau aku akn ttp tggu dye smpai bile2 pn selagi Allah izinkan,dan alhamdulillah dye tau hakikat tu..aku smpai saat ni masih sygkn dye,dan aku cume mmpu berserah pd Illahi..aku tak mntk utk bsme dgn dye mcm dulu,tp cukup skdr kawan yg blh bkgsi suke duke,dan segalanye..tapi aku tau sume tu takkan jd knytaan lg dah,dan aku akn ttp mcm ni smpai ke akhirnye,aku redha..cume saat ni aku teramat2 rindukan dye,aku terasa sgt lemah..sbb tu la kalo prsan,skrg ni aku lebih byk buat bnde2 yg aku used to be dgn dye dulu,dan plg obvious,aku pakai cincin yg dye bg dulu,dh lme aku simpan sbb aku nk lupekan dye,tp sbnrnye aku tak penah bjye pn lupekan dye.so biarlah aku hdp mengenang dye mcm ni.kuatkan aku ya Allah,kuat kan aku!i'm sorry syg,but i still in love with u.. :'(

2 comments:

zu_baedah said...

SALAM,,,PREN!!lama tol aku lost contact dgn mu ork..ingt dok lg ke aku nih,,bedah plkn..nice blog,fasha,,p mcm sedih je,,why baby??why??

fasha shahrudin said...

hahaha..ingt lagi la...
em,sedih?ntah la bedah..mmg hdp aku sgt2 sedih pun.nk buat mcm mne kan..