Friday, March 18, 2011

::meletop:aku serabut::

friday again..
em,ape cte?ntah lah..
mcm agak bosan,tak tau lah..
em.ni baru je blk dr dengar ceramah fardu ain,hahah,at last btmbh kupon,lalalalala...
mggu ni tak blk sbb 'makcik' tak blk kan mggu ni,even tak dpt pn lepak dgn dye,uwaaaaa..
em,mlm ni ade test math,alahai,lgsg tak study ape2,takde mud gle lah..kan bgus kalo aku rajin mcm every time nk test MGT,hahahah..ntah la,mcm takde mud since yesterday,i mean since dat day..
i dont know what's wrong,it just aku mmg sgt takde mud,knp kah?hishhhhh
mlm td ade klas mgt,oke je..tp again,lect meletop,haishhh,pas sorg2..
mule2 aku mcm dh dpt agak dye akn mengamok,tak tau apehal,tp ht aku kate ade yg tak kena..
1st lg aku mmg dh smpai lmbt padahal slalu aku dlu smpai kan,tp mlm td lmbt sket,heheh..
msuk je klas,tgk dye diam je,something wrong kah?marah aku kah sbb lambat?hishhhh..kwn2 lah ni,suh lg aku dtg lmbt,hahahahahaha..
then tgh2 duk mgajar,tbe2 ade budak buat hal,pommmmm!!!!!mmg meletop lah..
'korg ni dh lah lmbt!sy dh buat kelas lmbt pn,korg still dtg lmbt!dh lah dtg lmbt,pastu korg main2 dlm klas lah!!!!sy buat kelas ni bukan kerelaan sy tau,tp sbb korg!sy byk lagi keje nk buat!!!!sy tak kisah tak hbs ajar,tp nnt korg jugak nk lulus,dh lah aim nk lulus je,bukan dpt A!!!!(budak klas kate~senyum sikit miss),takde nk senyum2!!sakit ht tau!!!!!!
perhhhh,agk kecut perut lah kan dgr sebijik2 ayat dye,fuihhhhh,takot oke..
tp pelik,org len takot n diam,buat muke seram,tp aku???hahahaha,leh je aku senyum..pelik gle,ntah apehal kan aku leh gelak?senget dh aku ni..hishhhh.mungkin sbb aku mmg dh jangke dye akn naik angin kot?heheheheh...
pastu klas jalan mcm bese,ok,hbs chapter..
em,tp ntah knp mmg aku mcm len sket lah..ntah knp kan..
mlm td msj,siang td msj,tgh hr td,tapi???ntah lah..tiada respon,harap maklum...
dgn aku mmg mcm agak takde mud kan,ntah lah..
reaksi aku pn mcm agak lain,mcm agak bermasalah,n i really dont know what's wrong with me..
ntah lah..aku salam pn lgsg tak pndg muke,reaksi aku mcm time kejadian luke itu plak pdahal nothing happen,everything dh oke suppose to be kan..arghhhh!!aku sgt serabut!!!!!!knp tak tau oke!!!!
huhhhhhh..ape yg tak kena dgn aku ni???can anyone help me????

2 comments:

baby az said...

wohoo..
aku pun macam lambat paham jalan cerita kau.
tapi take a lot of rest la babe

fasha shahrudin said...

hahaha.senget gle ko ni..pening sgt ke ape yg aku cte tu?