Friday, January 14, 2011

::lepak lepak di uitm::

haha..friday again.ho yeahhhhh...minggu ni nekad gle nk balik,lantak lah nk jd ape pn jd lah,dh letih dh nk gi program dorg ni..last week ckup lah,ni tak,every week nk buat..bole skt jiwe okeh..em..pagi ni klas tkde so best lah leh blk awl,haha.miss ade meeting dgn HEA,so mmg hepy gle lah kan.then mlm td melepak kat kafe dgn Serikandi Ayahanda, Khai, Iera n also Siti.hehe..gle heaven lepak dr kul 8 smpai kul 11 lebih.haha..sedap lah kan lepak dgn oc tu,lantak ko,aku jugak yg kne bahan tak sudah,sbo ajelah.haha..tp mmg best gle lah kan,happening gle..mse jd oc je prangai len,al kisah nye asyik gelak2 je mcm org tak betul.haha.aku pun sedap gak melantak burger daging special,tp oc yg blanje.haha..elok2 aku yg nk blanje dye,dh dye plak yg blanje aku,adehhhh,segan nyahhhhh.hoho..takpe2.next time aku lak yg blanje,terbaik lah kan.aku bkn sng nk blnje org,adehhhh..btw,mmg best lepak dgn dye,so,mmg org kate tak knl maka tak cinta lah kan..pandai2 lah,jgn sng judge org kalo tak knl..this oc mmg sporting gle..haha..

2 comments:

PHOEnix said...

perghh...
lepak tahap gaban!!!
jeles sihhh...
bile na banje aq???
:(

fasha shahrudin said...

haha..jeles asal lak doe?relax lah..dh jd budak U,harus lah lepak2..em,nnt insyaallah aku blanje lah ade mse nnt ok?