Wednesday, January 12, 2011

::perosak mood::

stress gle hr ni.pagi2 dh rosakkan mud aku..penat kot bgun pg then pegi klas terkejar2 alih2 takde klas..class rep buat keje ke tak??mcm sial btol lah..hr jumaat mggu lepas pun gtu gak,tp mse tu ade lh dlm 10 org yg dtg,but td lg sadis,3 org je kot..mcm ape je la..pastu ble aku msj class rep tu tnye asl tak bgtau sume,hbs aku kne maki lak..dye ckp 'aku msj org yg bg no kat aku je,ko tak bg no kat aku mcm mne aku nk bgtau..aku ni bukan kaya sgt nk msj sume org,nk mkn pun susah.pikir la cket weh!!!!"..mcm babi kan??mslhnye yg dpn mate dye hr tu aku bg no aku tu ape????mmg tolol gle ok..ko mintak sume no budak klas,but ko msj just kat bpe org je..aku tnye sket je elok2,alih2 aku lak yg kne..aku just nk inform kat dye,ade lg budak klas yg tatau sal klas ade or cancel ni..pliz lah,tak payah smpai nk marah2 mcm tu..stres kot..ko jd klas rap kne lah rse btggungjawab sket kat sume dak klas..ni tak,ko leh anggap everybody know about the cancellation of the class..rosak kot mud aku pagi2..rse nk nanges sgt org buat aku mcm ni..tak pasal2 dh org pk buruk sal aku..sedih gle kne treat mcm ni..

2 comments:

PHOEnix said...

uihhh...
sape yg kuang aja sgtt tu fasha???
meh bgtau aq...
mau aku cepuk muke poyo dy tu kunk!!
hihihi...
chill k:D
beselaa bdak poyo cam tu...
xpuas aty..cepuk jew!!! ok?? :D

fasha shahrudin said...

haha..yg pasti pompuan lah kan..mcm ape je prangai.mnyampah gle..jd class rep tp tak knl n tak tau name sume budak klas..hishhhh...kang aku cepuk kang,aku lak yg kne blk since dye ramai konco2.haha