Monday, January 31, 2011

::bertimpa timpa::

at dis time,suddenly aku sgt rindukan dye..why?ntah.mungkin sbb pagi smlm aku mmpikan dye kot..lme dh tak mmpikan dye n rindukan dye mcm ni but ntah lah.actually slame ni aku masih ingt n rindukan dye but aku simpan n kunci dye kemas2 kat hati aku ni so dat aku takkan lukakan dr aku n also semua org sekeliling yg syg aku..ntah lah..aku byk mslh sgt seminggu ni,sume dtg sekali mcm tu je..aku tak tau ape tak kne dgn aku smpaikan aku melukai ramai org,tak terkira dh..dgn lecturer aku pun aku buat dye terasa ht,dgn kwn2 pun same n paling sedih aku n triplet dh makin jauh..ktorg dh rancang nk jmpe,dh lme sgt rncg,but suddenly tak sgke ble aku balik ni tau2 my family dh rancang nk gi bercuti,dgn assgnment aku blmbk2,ya allah,tak smpai ht rsenye nk cancel.then suddenly aten sakit smpai masuk hsptl,aku terkejut,aku takot khlgn dye..but then i've to hurt her ble aku terpaksa cancel utk kua..to be honest,i got a financial probs..aku skrg ni hdp bgntung duit abah aku,nk mintak slalu pun rse bersalah.bru2 ni ptptn aku dh lulus but sadly aku tak dpt full,so abah aku kne tanggung aku lg half tu,aku nmpk dye rsau sgt,aku tanak susahkan dye,aku kesian kat dye,sbb tu aku nk kua pun aku tak smpai ht nk mintak duit kat dye..skrg dlm bank duit aku just ade bape rggt je lagi utk aku bertahan nk teruskan life kat U before dpt ptptn tu..so mcm mne aku nk buat?takkan aku nk cte kat dorg sal ni,aku tanak org tau..diluah mati mak,ditelan mati bapak..aku sgt rindu dorg,aku nk story2 dgn dorg bout my prob just like before but aten tbe2 nk terasa ht,az plak bz dgn pakwe dye,n me?i am all alone..ape aku nk buat?sakit gle hdp mcm ni..knp lah mslh dtg bertimpa2 mcm ni??knp?aku lemah sgt mcm ni..tlg lah,takde ke org yg leh faham aku?not even my BESTFRIEND ke????

2 comments:

Anonymous said...

jangan ikut rasa hati, ingat Allah selalu, hari ini rasa masalah anda terlalu berat..tetapi diluar sana ada insan yang menanggung lebih berat lagi....bersyukurlah kerana masalh itu boleh diatasi dengan cara yg bijak

fasha shahrudin said...

sape ni?
anyway tq.